Tervetuloa liikkumaan!

Ajankohtaista

Ruoveden Naisvoimistelijoiden lapset ja nuoret saavat taas huikean summan Kunniakierros-tukea tämän vuoden kampanjan kautta. Kunniakierros-tapahtuma järjestettiin tiistaina 4.6. Urheilukentällä. RNv tarjosi tapahtumassa maksuttoman kesäjumpan kaikille halukkaille. Tukilahjoitusten keräys oli käynnissä kevään ajan. Kerääjien kesken arvotun lahjakortin voitti Anne Kojola. Seura kiittää kaikkia yrityksiä ja yksityishenkilöitä jotka ovat kampanjaan osallistuneet ja antaneet panoksensa paikkakunnan lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksien tukemiseen! Lämmin kiitos!
Tietoja Ruoveden Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden Killan ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnasta päivitetään nyt seuran nettisivuille. Killan kevään tapahtumia ovat mm. retkeilyt Kirkonkylän maisemissa, kevätretki Ähtäriin sekä tutustuminen kauneuskeskus Helmen toimintaan!
Haluatko esittää toiveita tai kehitysehdotuksia seuran toimintaan liittyen? Antaa risuja tai ruusuja? Voit toimittaa palautteesi esimerkiksi palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info(a)rnv.fi.
RSS ATOM