Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDEN 2019 JUMPPIIN TORSTAINA 3.1. klo 18.00 ALKAEN!! 

 

 

Ruoveden Naisvoimistelijoiden jäseneksi ja kaikkiin jumpparyhmiin ilmoittaudutaan Voimisteluliiton sähköisen jäsenrekisteriohjelman kautta.

Huomaa ilmoittautumisessa;

Jäsenmaksu

Ruoveden Naisvoimistelijat ry:n jäsenmaksu, 13,00 euroa maksetaan kerran kalenterivuodessa; aina vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu lisätään laskulle automaattisesti. Kevätkaudella jäsenmaksun maksaneilta jäsenmaksun osuus vähennetään laskusta automaattisesti.

Toimintamaksu

Voimistelijan iän mukainen toimintamaksu maksetaan erikseen kevät- ja syyskaudelta. Toimintamaksu määräytyy automaattisesti voimistelijan iän perusteella.

Tarkista lasku

Kauden maksu muodostuu siis jäsenmaksusta sekä toimintamaksusta, jos olet maksanut jäsenmaksun jo kerran kuluvan kalenterivuoden puolella, jää laskulle pelkkä toimintamaksun osuus. Seuran ohjaajat, johtokuntalaiset, toiminnantarkastajat ja pelkkään Uskollisuuden Killan toimintaan osallistuvat maksavat pelkän jäsenmaksun 13,00 euroa.

Ilmoittautumiseen pääsee alla olevasta linkistä koko vuoden ajan: 

 

 

1. Kirjaudu ohjelmaan SISÄÄNKIRJAUTUMINEN-kohdasta

Kirjaudu ohjelmaan omilla tunnuksillasi. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi tai nimesi. Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteriohjelmassa uudestaan.

Varmista että henkilötietosi, ja erityisesti sähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla! Voit tehdä tietoihisi muutoksia tarpeen mukaan ennen ilmoittautumista ja milloin tahansa ilmoittautumisten jälkeenkin.

Joillain käyttäjillä näkyy henkilötiedoissa viime kauden toimintamaksu maksamattomana. Tämä johtuu seuran ongelmista maksutietojen päivittymisessä jäsenrekisteriin. Tietoja päivitetään parhaillaan. Ilmoittautuminen jumpparyhmiin onnistuu tästä huolimatta normaalisti.

Mikäli et ole aikaisemmin käyttänyt ohjelmaa, rekisteröidy ensin ilmoittautumispalvelun REKISTERÖITYMINEN-kohdasta. Älä kuitenkaan tee tätä vaihetta uudelleen, jos olet jo aikaisemmin käyttänyt ilmoittautumispalvelua ja saanut tunnukset. Tietosi ovat ohjelmassa tallessa jo entuudestaan.

Syötä rekisteröitymislomakkeeseen henkilötietosi huolellisesti. Seura kerää jäsenten henkilötietoja jäsenrekisteriin. Henkilötietoja kerätään seuran tiedottamiseen ja jäsenpostituksiin sekä tilastointia varten.

Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. On tärkeää, että sähköpostiosoitteesi on oikea!

 

2. Ilmoittaudu jumpparyhmiin

Ilmoittaudu ohjelmassa haluamiisi jumpparyhmiin ohjelman ohjeiden mukaan. Jumppatarjonnan näet jumppalukujärjestyksestä sekä jumpparyhmien tuntikuvauksista. Voit ilmoittautua yhdellä kerralla useampaan jumppaan.

 

 

3. Päätä ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmä luo automaattisesti laskun kauden toimintamaksusta ja mahdollisesta jäsenmaksusta, ellet ole sitä jo aiemmin maksanut.

Ohjelma lähettää laskun sinulle sähköpostiisi. Voit myös halutessasi tulostaa laskun itsellesi ohjelmasta. Muistathan ilmoittautuessasi, että luotu lasku on maksuvelvoite. Laskussa on 14 päivän maksuaika. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen haluat perua osallistumisesi, ota yhteyttä seuraan. Tarkista vielä, että jäsenmaksulasku on oikean hintainen.

Jos laskussa on mielestäsi jotain epäselvää, ota yhteyttä seuraan ennen maksamista!

 

4. Suorita jumppamaksu

Suorita jumppamaksu laskussa olevia tietoja käyttäen. Käytä ehdottomasti annettua viitenumeroa!

 

Jatkossa...

Pidäthän huolta, että tietosi ovat jäsenrekisteriohjelmassa ajan tasalla, ja että olet ilmoittautunut kaikkiin ryhmiin joissa voimistelet. Omilla käyttäjätunnuksillasi pääset muokkaamaan tietojasi milloin tahansa.

 

Ongelmatilanteissa ja kaikissa kysymyksissä ota rohkeasti yhtettä seuraan palautelomakkeen kautta, sähköpostitse Teija Perttulaan info(a)rnv.fi tai puhelimitse Teija Lukulaan 040 751 8679. Ongelmat laskutuksessa eivät haittaa jumpalla käymistä, voit huoletta osallistua jumppatunneille!

  1. Kirjaudu sisään ohjelmaan

  2. Tarkista että tietosi ovat ajan tasalla

  3. Ilmoittaudu haluamiisi jumpparyhmiin (huom. lasten ja nuorten ilmoittautumisen erityisohjeet)

  4. Päätä ilmoittautuminen

  5. Suorita jumppamaksu käyttäen oikeaa viitenumeroa

    Iloista jumppakautta!


 

Alle 18-vuotiaan lapsen tai nuoren puolesta ilmoittautumisen tekee huoltaja.

Huoltajan tulee ensin itse kirjautua ilmoittautumispalvelun käyttäjäksi.

Kirjauduttuaan huoltaja lisää lapsen itselleen alikäyttäjäksi. Näin koko perheen ilmoittautumiset onnistuvat yksien tunnusten kautta. Alikäyttäjäksi rekisteröiminen onnistuu Omat tiedot -sivulla, missä on linkki "UUDEN ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI" . Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköposti! Muista vielä tallentaa lapsen tiedot lomakkeen alareunan "LISÄÄ HENKILÖ" -napista painamalla.

Jos huoltaja on tehnyt lapsen jumppailmoittautumisia aikaisemminkin, lapsen tiedot löytyvät jo ohjelmasta. Huoltaja kirjautuu jäsenrekisteriohjelmaan omilla tunnuksillaan. Omat tiedot -sivulla huoltaja pystyy tarkastelemaan sekä omia, että lapsensa (alikäyttäjän) tietoja.

Varmistathan että rekisterissämme lapsen huoltajien yhteystiedot ovat ajantasalla. Toimitamme jumpparyhmien ohjaajille listat lasten ja huoltajien yhteystiedoista.