Jäsenmaksut

Jäsenmaksua maksettaessa on ehdottomasti käytettävä ilmoittautumisen yhteydessä saatua henkilökohtaista laskua ja laskukohtaista viitenumeroa.

 

Ruoveden Naisvoimistelijat ry:n vuoden 2019 jäsenmaksu on 13 €/henkilö, tämän lisäksi maksetaan toimintamaksu, joka määräytyy ikäryhmittäin seuraavasti kevätkaudella 2019:

 

Voimistelevien jäsenten toimintamaksu   

Aikuiset 19 - 65-vuotiaat                            35 €
 

Aikuiset yli 65-vuotiaat

25 €
 

Nuoret ja lapset (alle 19-vuotiaat)

20 €
           
 

 

 

   

 

Kertamaksu aikuisilla 5 €. Ei sisällä vakuutusta. Maksetaan ohjaajalle tunnin alussa tasarahalla.

Lasten tulee aina maksaa jäsenmaksu vakuutuksen takia.

 

Kannatusjäsenmaksu on 30 euroa.

 

90 vuotta täyttäneiden jäsenten ja kunniajäsenten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua eikä toimintamaksuja. Ohjaajat, johtokunnan jäsenet ja toiminnantarkastajat on vapautettu toimintamaksusta.

 

Ruoveden Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden Killan jäsenmaksu sisältyy Ruoveden Naisvoimistelijoiden jäsenmaksuun. Erillistä Uskollisuuden Killan jäsenmaksua ei tarvitse maksaa.

 

Jokainen seuran jäsen on vakuutettu Jumppaturvavakuutuksella.

 

Maksamalla jäsen- ja toimintamaksun jumppaaja liittyy Ruoveden Naisvoimistelijat ry:n jäseneksi ja saa lähes rajattomasti osallistua kaikkiin ikäisilleen suunnattuihin Ruoveden Naisvoimistelijat ry:n jumpparyhmiin. Poikkeuksena ryhmät, joihin on rajoitettu osallistujamäärä tai johtokunnan määrittelemä erillismaksu. Pelkän Kilta-jäsenmaksun tai pelkän kannattajajäsenmaksun maksaneilla maksu ei sisällä voimistelua.

Jokainen saa ilmoittautuessaan jäsenmaksustaan sähköpostiin henkilökohtaisen laskun omalla viitenumerolla. Jäsenmaksu maksetaan tällä laskulla ja oikealla viitenumerolla. Ilmoittautuminen jumppiin ja seuran jäseneksi tapahtuu täällä.