Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE 2024 alkaa TORSTAINA 4.1. klo 18.00! 

Ruoveden Naisvoimistelijoiden jäseneksi ja jumpparyhmiin sekä Kiltaan ilmoittaudutaan Voimisteluliiton sähköisen jäsenrekisteriohjelman kautta.

Ilmoittautumiseen pääsee alla olevasta linkistä koko vuoden ajan: 


Kirjaudu ohjelmaan omilla tunnuksillasi. Käyttäjätunnus (oma sähköpostiosoitteesi tai nimesi) ja anna salasanasi --> SISÄÄN

 Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteriohjelmassa uudestaan --> Tilaa uusi salasana. Saat uuden salasanan sähköpostiisi. Voit vaihtaa salasanan helpommin muistettavaksi sisäänkirjautumalla ja sen jälkeen pääset muuttamaan muitakin tietojasi "Omat tiedot" -sivulla.

Varmista että henkilötietosi, ja erityisesti sähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla! Voit tehdä tietoihisi muutoksia tarpeen mukaan ennen ilmoittautumista ja milloin tahansa ilmoittautumisten jälkeenkin.

Mikäli et ole aikaisemmin käyttänyt ohjelmaa --> Rekisteröidy  

Älä kuitenkaan tee tätä vaihetta uudelleen, jos olet jo aikaisemmin käyttänyt ilmoittautumispalvelua ja saanut tunnukset. Tietosi ovat ohjelmassa tallessa jo entuudestaan.

Syötä rekisteröitymislomakkeeseen henkilötietosi huolellisesti. Seura kerää jäsenten henkilötietoja jäsenrekisteriin. Henkilötietoja kerätään seuran tiedottamiseen ja jäsenpostituksiin sekä tilastointia varten.

Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. On tärkeää, että sähköpostiosoitteesi on oikea!