Killan ajankohtaiset

Huomaathan, että myös Kiltaan ilmoittaudutaan sähköisesti samalla tavalla kuin jumpparyhmiin: merkitse siis ilmoittautumisen yhteydessä "ruksi" myös Uskollisuuden killan kohdalle.  (Valitettavasti ”vanhat” ilmoittautumiset eivät ole voimassa.)

Kiltaan voi ilmoittautua ja tulla mukaan tapaamisiin, vaikka ei osallistu jumppiin. Tällöin sinulta laskutetaan vain seuran jäsenmaksu, joka on tänä vuonna 15 euroa. 

Jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä joko seuran puheenjohtaja Teija Lukulaan, puh. 040 7518679, tai killan sihteeri Aila Ojaan, puh. 050 5900263


Kiltalaisilla on jälleen kuntosalivuoro kunnan liikuntakeskuksen kuntosalilla maanantaisin klo 10–11. Kesäkuukausina (6.6. alkaen) liikuntatuokioihin kokoonnutaan ulkokuntosalille. Siellä kukin kiinnostuksensa mukaan harjoittelee kuntolaitteilla, ja teemme pururadalla kävelylenkkejä. 

Kiltalaisten kevätkokouksessa 23.2.2022 valittiin emännistön uusiksi jäseniksi Hanni Huilla ja Ulla Lundén. Puheenjohtajana eli kiltaemäntänä jatkaa Maikki Jokinen.

Jos keksit lisää tapahtumia, kerro jollekin emännistön jäsenistä.

Seuraa Ruovesi-lehden seurapalstaa ja Naisvoimistelijoiden kotisivuja sekä seuran Facebook-sivua.

Kiltalaisten korona-ajan maanantaikävelyillä välillä jumpattiinkin