Killan ajankohtaiset

Huomaathan, että myös Kiltaan ilmoittaudutaan sähköisesti aina uuden kauden alkaessa samalla tavalla kuin jumpparyhmiin: merkitse siis ilmoittautumisen yhteydessä "ruksi" myös Uskollisuuden killan kohdalle. Jos et osallistu jumpparyhmiin, valitse se kilta-ryhmä, jossa lukee "ei voimistele". 

Kiltaan voi ilmoittautua ja tulla mukaan tapaamisiin, vaikka ei osallistu jumppiin. Tällöin sinulta laskutetaan vain seuran jäsenmaksu, joka on tänä vuonna 15 euroa. 

Jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä joko seuran puheenjohtaja Teija Lukulaan, puh. 040 7518679, tai killan tiedottajaan Aila Ojaan, puh. 050 5900263 


Kiltalaisilla on jälleen kuntosalivuoro kunnan liikuntakeskuksen kuntosalilla maanantaisin klo 9–11

Syysretkelle 22.9.2022 Juupajoen rotkoalueelle osallistui 15 kiltalaista. Siellä retkeilimme melko vaativassa rotkoreitin maastossa ja ihailimme hienoa, monimuotoista maisemaa. Ihmettelimme hienoja "peikkoja", ja jopa "karhu" oli istahtanut nätisti polun varrelle. Retken lopuksi kokoonnuimme yhteiseen kahvitteluhetkeen Wanhaan Wapriikkiin. Oli mukava yhteinen retki kauniissa syyssäässä.

Katso retkikuvia vierestä (tai alta) ja lisää kuvagalleriasta.

Kuvagalleriassa on yksi kuvamuisto myös kevätretkeltämme 22.5.2023, kun Ruoveden keskustan alueella keräsimme roskia Miljoona roskapussia -kampanjaan osallistumisen merkeissä. Tunnin kävelyn jälkeen kokoonnuimme laivarannan nuotiopaikalle.

Seuraa Ruovesi-lehden seurapalstaa ja Naisvoimistelijoiden kotisivuja sekä seuran Facebook-sivua.