Kuvagalleria

Kiltalaisten syysretki 14.9.2023 suuntautui Ruhalan Vinsanvillan alueelle. Ajelimme kimppakyydein Vinsanvillan pihalle, jossa paikan emäntä Paula Rinki toivotti meidät tervetulleiksi. Ensin teimme kävelyretken kauniissa syyssäässä noin kolmen kilometrin päähän Kyrön laavulle (ks. kuva), jossa pienen tauon rupattelimme kuulumisia. Sieltä palasimme Paulan järjestämälle päiväkahville. Me kyselimme ja hän kertoi paikan historiasta ja toiminnasta. 
(kuva A. Oja)


KILTAlaisia osallistui 22.5.2023 Miljoona roskapussia -kampanjaan. Keräilimme Ruoveden keskustan alueella roskia yhteensä 13 pussillista. Lopuksi  kokoonnuimme laivarantaan nuotiomakkaralle ja mehulle ja tietenkin rupattelemaan. Olipa mukava ja hyödyllisen tuntuinen kevätretki kauniissa auringonpaisteessa. 

Istumassa vasemmalta Eeva, Aila, Hanni, Ulla, Elina, Kaija. Seisomassa Maikki, Laila, Kirsti, Eila ja Arja. Merja oli jo ehtinyt lähteä. Mirja otti kuvan Lailan puhelimella.

15 kiltalaista retkeili 22.9.2022 Juupajoen melko vaativissa mutta kiehtovissa rotkomaisemissa ja sen jälkeen kokoonnuimme päiväkahville Walleniuksen Wapriikkiin. Ennen kotimatkaa vielä Maikin ja Marjan ottamat yhteiskuvat.


Aina maanantaisin kuntosalille! Kuvat: AOja